Foto e personaliteteve tek godina e Prefekturës, vitet 1937 - 1939

1937

Në foto : Ahmet Dakli (2), Dervish Biçaku (6) , Hafiz Musai (8) ...

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto : Ahmet Dakli (2), Dervish Biçaku (6) , Hafiz Musai (8) ...
Data
1937
Kontribuesi
Familja Dakli
Të drejtat
ADE

Renditja: 4189 (2 shikime)

“Foto e personaliteteve tek godina e Prefekturës, vitet 1937 - 1939”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18543

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.