Ceremoni zyrtare, Elbasan midis 1937-1939

1937

Në foto dallohen Prefekti i Elbasanit, Sadik Metra (2), Kryepeshkopi i KOASH, Visarion Xhuavani (4) ?, Kryetari i Bashkisë së Elbasanit, Ahmed Dakli (5)

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto dallohen Prefekti i Elbasanit, Sadik Metra (2), Kryepeshkopi i KOASH, Visarion Xhuavani (4) ?, Kryetari i Bashkisë së Elbasanit, Ahmed Dakli (5)
Data
1937
Kontribuesi
Familja Dakli
Origjina
Arkivi i Familjes Dakli
Të drejtat
ADE

Renditja: 4848 (3 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Visarion Xhuvani (1890 - 1965) Lidhje me materiale të tjera Personi