Në Prefekturën e Elbasanit, 1937-1939

1937

Prefekti Sadik Metra dhe Kryetari i Bashkisë Ahmet Dakli dhe dy vajza të vogla me veshje tradicionale.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Prefekti Sadik Metra dhe Kryetari i Bashkisë Ahmet Dakli dhe dy vajza të vogla me veshje tradicionale.
Data
1937
Kontribuesi
Familja Dakli
Origjina
Fondi i Familjes Dakli
Të drejtat
ADE

Renditja: 760 (20 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.