Përvjetor i Pavarësisë ? Elbasan midis 1937-1939

1937

by Xhemal Keçi

Në foto dallohen Ahmed Dakli (3),Kryetar i Bashkisë së Elbasanit 1937-1939 dhe Sadik Metra (5), Prefekti i Elbasanit në atë kohë.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto dallohen Ahmed Dakli (3),Kryetar i Bashkisë së Elbasanit 1937-1939 dhe Sadik Metra (5), Prefekti i Elbasanit në atë kohë.
Data
1937
Autori/Krijuesi
Xhemal Keçi
Kontribuesi
Familja Dakli
Të drejtat
ADE

Renditja: 6306 (1 shikime)

Xhemal Keçi, “Përvjetor i Pavarësisë ? Elbasan midis 1937-1939”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18555

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.