Prefekti Sadik Metra para prefekturës së Elbasanit, foto e padatuar

1937

Kjo foto duhet të jetë shkrepur diku midis viteve 1937-1939. Ose duhet te jete ceremonia e organizuar me rastin e 25 vjetorit te pavarësisë (1937) ose ajo e organizuar me rastin e martesës së Mbretit Zog I (1938).

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Kjo foto duhet të jetë shkrepur diku midis viteve 1937-1939. Ose duhet te jete ceremonia e organizuar me rastin e 25 vjetorit te pavarësisë (1937) ose ajo e organizuar me rastin e martesës së Mbretit Zog I (1938).
Data
1937
Kontribuesi
Familja Dakli
Zona
Elbasan
Të drejtat
ADE

Renditja: 1112 (7 shikime)

“Prefekti Sadik Metra para prefekturës së Elbasanit, foto e padatuar”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18557

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.