Klasë në shkollën e Gramshit, viti shkollor 1933 -34

Pjesë e Klasë në shkollën e Gramshit, viti shkollor 1933 -34

Renditja: 2046 (3 shikime)

“Klasë në shkollën e Gramshit, viti shkollor 1933 -34”, 1933, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/18577

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.