Një mbledhje e Këshillit Pedagogjik në shkollën Abdyl Myzyri, Elbasan 1987

1987

Jeta nëpër shkolla

Të dhëna

Përshkrimi
Jeta nëpër shkolla
Data
1987
Kontribuesi
Z. Hyqmet Shingjergji
Origjina
Arkivi personal i Z. Hyqmet Shingjergji

Renditja: 2739 (3 shikime)

“Një mbledhje e Këshillit Pedagogjik në shkollën Abdyl Myzyri, Elbasan 1987”, 1987, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18585

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.