Shkolla fillore në lagjen Shën Koll, Elbasan 1939

1939

Shkolla fillore në lagjen Shën Koll, Elbasan 1939. Mësues Vasil llapushi.

Të dhëna

Përshkrimi
Shkolla fillore në lagjen Shën Koll, Elbasan 1939. Mësues Vasil llapushi.
Data
1939
Kontribuesi
Z. Hyqmet Shingjergji
Origjina
Arkivi personal i Z. Hyqmet Shingjergji

Renditja: 4189 (2 shikime)

“Shkolla fillore në lagjen Shën Koll, Elbasan 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18603

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.