Shkolla Naim Frashëri, viti 1931- 32, grupi i muzikës

1932

Mësues: 1. Ali Myftiu, 2. Myrteza Peza, 3. Adem Jahja, 4. Abdyl Kajanaku

Të dhëna

Përshkrimi
Mësues: 1. Ali Myftiu, 2. Myrteza Peza, 3. Adem Jahja, 4. Abdyl Kajanaku
Data
1932
Kontribuesi
Z. Hyqmet Shingjergji
Origjina
Arkivi personal i Z. Hyqmet Shingjergji

Renditja: 2012 (4 shikime)

“Shkolla Naim Frashëri, viti 1931- 32, grupi i muzikës”, 1932, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18611

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.