Klasë e shkollës Zgjimi, Elbasan, viti shkollor 1940-41

1941

Klasë e shkollës Zgjimi, Elbasan, viti shkollor 1940-41. Mësues Shefqet Bejtja.

Të dhëna

Përshkrimi
Klasë e shkollës Zgjimi, Elbasan, viti shkollor 1940-41. Mësues Shefqet Bejtja.
Data
1941
Kontribuesi
Z. Hyqmet Shingjergji
Origjina
Arkivi personal i Z. Hyqmet Shingjergji

Renditja: 1112 (7 shikime)

“Klasë e shkollës Zgjimi, Elbasan, viti shkollor 1940-41”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18625

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.