Festimet për 1 Majin në Elbasan, vitet '80

Të dhëna

Periudha
1970 – 1980
Kontribuesi
Z. Fetah Biza

Not viewed

“Festimet për 1 Majin në Elbasan, vitet '80”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/18663

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.