Kamer Kazazi, "Mësues i Popullit" (majtas) me kolegun Ismail Bedhia, Dragot, Belësh, 16. 09. 1945

1945-09-16

Të dhëna

Data
16 shtator 1945
Kontribuesi
Z. Fetah Biza
Origjina
Arkivi i Z. Tomorr Kazazi

Position: 1012 (4 views)

“Kamer Kazazi, "Mësues i Popullit" (majtas) me kolegun Ismail Bedhia, Dragot, Belësh, 16. 09. 1945”, 1945-09-16, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/18669

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.