Hotel "Park" Llixhë, 27 maj 1937

1937-05-27

Hotel Park në Llixhë të Elbasanit Informohemi se më 30 të këtij muaji çelet për publikun hoteli "Park" në Llixhë të Elbasanit. Pas ndërtimeve dhe transformimeve të rea që u bënë në hotel klientët do të gjejnë konfort modern dhe prehjen e duhur për të patur efekt më të mirë kura e banjove të famshme të Llixhës. Restortanti i hotellit "Park" duke patur dy gjellbërës me eksperiencë që do të kënaqë të gjithë klientët. Shërbimi bëhet prej një personeli të zgjedhur të pastër dhe të shpejtë. Veçanërisht këtë vit është caktuar si mjek i posaçmë i banjove Dr F. Miraku, i cili ka qenë dërguar prej Drejtorisë të Përgjithëshme të Shëndetësisë që të specializohet në degën e Hidroterapisë, pranë profesorëve me famë në Austri dhe Çekosllovaki. Të gjithë ata që vuajnë prej reumatizme ose prej sëmundjeve që shërohen prej ujrave shpëtimtare të Llixhës së Elbasanit duhet të venë në hote "Park" ku do të mbeten të kënaqur si nga lokali dhe dhomat e pastra dhe të ajrosura ashtu dhe nga konforti dhe shërbimi pa të meta. Gazeta Korça 27.05.1937, fq.2

Të dhëna

Përshkrimi
Hotel Park në Llixhë të Elbasanit
Informohemi se më 30 të këtij muaji çelet për publikun hoteli "Park" në Llixhë të Elbasanit. Pas ndërtimeve dhe transformimeve të rea që u bënë në hotel klientët do të gjejnë konfort modern dhe prehjen e duhur për të patur efekt më të mirë kura e banjove të famshme të Llixhës.
Restortanti i hotellit "Park" duke patur dy gjellbërës me eksperiencë që do të kënaqë të gjithë klientët. Shërbimi bëhet prej një personeli të zgjedhur të pastër dhe të shpejtë.
Veçanërisht këtë vit është caktuar si mjek i posaçmë i banjove Dr F. Miraku, i cili ka qenë dërguar prej Drejtorisë të Përgjithëshme të Shëndetësisë që të specializohet në degën e Hidroterapisë, pranë profesorëve me famë në Austri dhe Çekosllovaki. Të gjithë ata që vuajnë prej reumatizme ose prej sëmundjeve që shërohen prej ujrave shpëtimtare të Llixhës së Elbasanit duhet të venë në hote "Park" ku do të mbeten të kënaqur si nga lokali dhe dhomat e pastra dhe të ajrosura ashtu dhe nga konforti dhe shërbimi pa të meta.
Gazeta Korça 27.05.1937, fq.2
Data
27 maj 1937
Kontribuesi
Z. Fetah Biza

Position: 4406 (1 views)

“Hotel "Park" Llixhë, 27 maj 1937”, 1937-05-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/18685

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.