Fëmijë elbasanas që do të vazhdonin shkollën Normale në vitin 1909

1909

Fëmijë elbasanas që do të vazhdonin shkollën Normale në vitin 1909, Elbasan, Arkivi Digjital Elbasan.

Të dhëna

Përshkrimi
Fëmijë elbasanas që do të vazhdonin shkollën Normale në vitin 1909, Elbasan, Arkivi Digjital Elbasan.
Data
1909
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi

Renditja: 2012 (4 shikime)

“Fëmijë elbasanas që do të vazhdonin shkollën Normale në vitin 1909”, 1909, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18765

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.