Ndërtesa ku u hap shkolla Normale, Elbasan 1909

1909

Ndërtesa ku u hap shkolla Normale, Elbasan 1909. Pjesa e ndërtesës me harqe është ajo që shfaqet në foto të ndryshme.

Të dhëna

Përshkrimi
Ndërtesa ku u hap shkolla Normale, Elbasan 1909. Pjesa e ndërtesës me harqe është ajo që shfaqet në foto të ndryshme.
Data
1909
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi

Position: 2385 (3 views)

“Ndërtesa ku u hap shkolla Normale, Elbasan 1909”, 1909, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/18771

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.