Normalistë në një rrugë të Elbasanit. Vitet 1940

Një grup normalistësh në një rrugë të Elbasanit. Ne foto Reis Poshi.

Të dhëna

Përshkrimi
Një grup normalistësh në një rrugë të Elbasanit. Ne foto Reis Poshi.
Periudha
1940 – 1943
Kontribuesi
Z. Myrteza Poshi
Zona
Elbasan

Renditja: 3844 (1 shikime)

“Normalistë në një rrugë të Elbasanit. Vitet 1940”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18899

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Klasa e dytë "B" e gjimnazit të Gjirokastrës, viti shkollor 1934-1935. Lidhje me materiale të tjera Imazh