Grup muzike, vitet 1950

1950

Foto e bërë midis viteve 1951 - 1953. I pari nga e majta me fizarmonikë Frederik Dodbiba, Haki Bejleri - spiker i Radio Tirana dhe violina e parë e Orkestrës Simfonike të Shqipërisë, i dyti përkthyes i tekstit "Shatervani i Bahçesarajt", i treti Tasim Çiftja, i katërti Met Turhani, i pesti Sandër Loca, i gjashti ulur Tonin Daia

Të dhëna

Përshkrimi
Foto e bërë midis viteve 1951 - 1953. I pari nga e majta me fizarmonikë Frederik Dodbiba, Haki Bejleri - spiker i Radio Tirana dhe violina e parë e Orkestrës Simfonike të Shqipërisë, i dyti përkthyes i tekstit "Shatervani i Bahçesarajt", i treti Tasim Çiftja, i katërti Met Turhani, i pesti Sandër Loca, i gjashti ulur Tonin Daia
Data
1950
Kontribuesi
Z. Frederik Dodbiba
Origjina
Arkivi fotografik i Z. Frederik Dodbiba
Zona
Elbasan

Position: 2794 (1 views)

“Grup muzike, vitet 1950”, 1950, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/18914

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.