Ushtarë tonkinezë (Veriu i Vietnamit) në Korçë, 1917

1917

Titulli i origjinalit : Tonkinese Tirailleurs in the Autonomous Albanian Republic of Korçë, 1917. Ishin nje grup i këmbësorisë së lehtë i ushtrisë franceze themeluar në vitin 1884

Të dhëna

Përshkrimi
Titulli i origjinalit : Tonkinese Tirailleurs in the Autonomous Albanian Republic of Korçë, 1917.
Ishin nje grup i këmbësorisë së lehtë i ushtrisë franceze themeluar në vitin 1884
Data
1917
Zona
Korçë

Grupet e materialeve

Renditja: 484 (13 shikime)

“Ushtarë tonkinezë (Veriu i Vietnamit) në Korçë, 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18916

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.