Pas audiencës te Kaiseri i Austrisë, në mars 1917.

1917

Në foto: ipeshkvi i Lezhës BUMCI (majtas), Arqipeshkvi i Shkodres SEREQI (në mes), ipeshkvi i Sapës KOLECI (djathas)

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto: ipeshkvi i Lezhës BUMCI (majtas), Arqipeshkvi i Shkodres SEREQI (në mes), ipeshkvi i Sapës KOLECI (djathas)
Data
1917
Kontribuesi
Z. Pjetër Logoreci

Position: 4406 (1 views)

“Pas audiencës te Kaiseri i Austrisë, në mars 1917.”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/19154

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.