Një grup shokësh të Normales së Elbasanit në Ditën e Verës, mars 1942 .

1942-03

Të dhëna

Periudha
1942 – 1943
Data
mars 1942
Kontribuesi
Z. Myrteza Poshi
Origjina
Arkivi familiar i Z. Myrteza Poshi.
Formati
JPG
Zona
Elbasan

Renditja: 3844 (1 shikime)

“Një grup shokësh të Normales së Elbasanit në Ditën e Verës, mars 1942 .”, 1942-03, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/19278

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Klasa e dytë "B" e gjimnazit të Gjirokastrës, viti shkollor 1934-1935. Lidhje me materiale të tjera Imazh