Piereta Cika (Sadushi)

Të dhëna

Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Zona
Vlorë

Position: 752 (12 views)

“Piereta Cika (Sadushi)”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/19331

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.