Dhjetë sportistët më të mirë të vitit 1980 në Elbasan

1980

1. Hysen Domi - volejbollist 2. Elsa Jorgaqi - basketbolliste 3. Besnik Godo - atlet 4. Alfred Isaku - basketbollist 5. Greta Kovaçi - pingpongiste 6. Ligor Shaka - gjimnast 7. Zyra Bevapi -radioamatore 8. Vaide Duka - qitse 9. Ferdinand Lleshi - futbollist 10. Mili Luniku - gjimnaste

Të dhëna

Përshkrimi
1. Hysen Domi - volejbollist
2. Elsa Jorgaqi - basketbolliste
3. Besnik Godo - atlet
4. Alfred Isaku - basketbollist
5. Greta Kovaçi - pingpongiste
6. Ligor Shaka - gjimnast
7. Zyra Bevapi -radioamatore
8. Vaide Duka - qitse
9. Ferdinand Lleshi - futbollist
10. Mili Luniku - gjimnaste
Data
1980
Kontribuesi
Zj. Shefikat Kovaçi
Origjina
Arkivi i Familjes Kovaçi
Formati
JPG
Zona
Elbasan
Lënda
Sporti

Position: 811 (5 views)

“Dhjetë sportistët më të mirë të vitit 1980 në Elbasan”, 1980, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/19341

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.