Shefqet Stringa me Mithat Stringën dhe Hysen Dedej me veshje kombëtare, Elbasan 1933

1933

Shefqet Stringa (ulur) me Mithat Stringën dhe Hysen Dedej me veshje kombëtare, Elbasan 1933, Arkivi Digjital Elbasan

Të dhëna

Përshkrimi
Shefqet Stringa (ulur) me Mithat Stringën dhe Hysen Dedej me veshje kombëtare, Elbasan 1933, Arkivi Digjital Elbasan
Data
1933
Kontribuesi
Z. Rubens Dedej
Origjina
Arkivi i Familjes Dedej
Formati
JPG
Lënda
Kostume kombëtare,

Position: 711 (13 views)

“Shefqet Stringa me Mithat Stringën dhe Hysen Dedej me veshje kombëtare, Elbasan 1933”, 1933, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/20543

Komentoni

Luan Beqaraj

Gëzohem që shikoj Gjyshin e Shefqet Stringës së ri që me sa duket trashëgon emrin e Tij. Respekt për Atin e Shefqetit të Ri që i vendosi djalit emrin Shefqet të Atit të vet! Shefqeti i Ri ta kujtojë dhe nderojë Gjyshin e Tij! Repekt për Familjen Dedej që ka publikuar një Kujtim kaq domethënës!

3 mar 2022

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.