Veshje tradicionale të qytetit të Elbasanit, foto e padatuar

Pjesë e Veshje tradicionale të qytetit të Elbasanit, foto e padatuar

Renditja: 1164 (8 shikime)

“Veshje tradicionale të qytetit të Elbasanit, foto e padatuar”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20547

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.