Grupi i studenteve te viteve 1938-42 , dalë në 29 maj 1942 me rastin e përfundimit të studimeve në Elbasan.

1942-05-29

Grupi i studenteve te viteve 1938-42 , dalë në 29 maj 1942 me rastin e përfundimit të studimeve në Elbasan, shoqe të klases së tim eti Reis Poshi : Afërdita Monçi , Burbuqe Palluqi, Violeta Monçi , Thomaidha Luarasi , Jalldys Haxhihyseni , Sofika Morcka , Katushe Çerekja .

Të dhëna

Përshkrimi
Grupi i studenteve te viteve 1938-42 , dalë në 29 maj 1942 me rastin e përfundimit të studimeve në Elbasan, shoqe të klases së tim eti Reis Poshi : Afërdita Monçi , Burbuqe Palluqi, Violeta Monçi , Thomaidha Luarasi , Jalldys Haxhihyseni , Sofika Morcka , Katushe Çerekja .
Data
29 maj 1942
Kontribuesi
Z. Myrteza Poshi
Origjina
Arkivi familiar i Z. Myrteza Poshi.
Formati
JPG
Zona
Elbasan

Renditja: 505 (8 shikime)

“Grupi i studenteve te viteve 1938-42 , dalë në 29 maj 1942 me rastin e përfundimit të studimeve në Elbasan.”, 1942-05-29, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/20551

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Klasa e dytë "B" e gjimnazit të Gjirokastrës, viti shkollor 1934-1935. Lidhje me materiale të tjera Imazh