Një i ri poliglot i talentuar.

Pjesë e Një i ri poliglot i talentuar.

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Një i ri poliglot i talentuar.”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20553

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.