‘Vajzë’ amerikane duke punuar në Shqipëri.

Pjesë e ‘Vajzë’ amerikane duke punuar në Shqipëri.

Renditja: 97 (87 shikime)

“‘Vajzë’ amerikane duke punuar në Shqipëri.”, 1920-08-30, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20563

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.