Tajar Hatipi në Prishtinë, 1941

1941

Tajar Hatipi, elbasanasi që punoi në Gostivar, Shkup, Prishtine si mësues e pedagog i gjuhës shqipe. Autori i një abetares për arsimin e të rriturve. Një nga pasionet e tij ishte dhe skena e teatrit.

Të dhëna

Përshkrimi
Tajar Hatipi, elbasanasi që punoi në Gostivar, Shkup, Prishtine si mësues e pedagog i gjuhës shqipe. Autori i një abetares për arsimin e të rriturve. Një nga pasionet e tij ishte dhe skena e teatrit.
Data
1941
Kontribuesi
Z. Aktor Hatipi
Origjina
Arkivi i Familjes Hatipi
Formati
JPG
Lënda
Arsimi, Normalistë në Kosovë

Position: 409 (24 views)

“Tajar Hatipi në Prishtinë, 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/20601

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.