Në Bashkinë e Elbasanit, 1 Shtator 1937. Përvjetor i shpalljes së Mbretërisë Shqiptare.

1937

by I panjohur

Në foto: 1. ........6. Hysen Dakli, 7. Aleksandër Xhuvani, 8...., 9. Ibrahim Biçaku, 10. Ahmed Dakli, 11. Sadik Metra, ........24. Petrit Dakli, 31. Abdyl Kajanaku........33. Hilmi Dakli......

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto: 1. ........6. Hysen Dakli, 7. Aleksandër Xhuvani, 8...., 9. Ibrahim Biçaku, 10. Ahmed Dakli, 11. Sadik Metra, ........24. Petrit Dakli, 31. Abdyl Kajanaku........33. Hilmi Dakli......
Data
1937
Autori/Krijuesi
I panjohur
Kontribuesi
Z. Skënder Qorri
Origjina
Arkivi I Familjes Qorri
Formati
JPG
Lënda
Bashkia Elbasan, 1937
Të drejtat
ADE

Renditja: 331 (38 shikime)

Komentoni

Fation kajanaku

31 eshte Abdyl Kajanaku!

1 sht 2021

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.