1920, Elbasan, pozim i djemve elbasanas të moshës 12 vjeçare

Pjesë e 1920, Elbasan, pozim i djemve elbasanas të moshës 12 vjeçare

Renditja: 1230 (12 shikime)

“1920, Elbasan, pozim i djemve elbasanas të moshës 12 vjeçare”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/20970

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.