Përfaqësia e Elbasanit e ngarkuar për të marrë pjesë në 25 vjetorin e Pavarësisë Kombëtare, Tiranë 28. 11. 1937

1937

Tiranë 28. 11. 1937. Përfaqësia e Elbasanit e ngarkuar për të marrë pjesë në 25 vjetorin e Pavarësisë Kombëtare. Nga e majta, ulur - Kasem Sejdini (kolonel në pension), Aleksandër Xhuvani (drejtor i Normales). Në këmbë – Fetah Ekmekçiu (Noter publik), Qemal Bobrati (doktor dentist), Abdullai, kryetar i Bashkisë nga Peqini.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Tiranë 28. 11. 1937.
Përfaqësia e Elbasanit e ngarkuar për të marrë pjesë në 25 vjetorin e Pavarësisë Kombëtare.
Nga e majta, ulur - Kasem Sejdini (kolonel në pension), Aleksandër Xhuvani (drejtor i Normales).
Në këmbë – Fetah Ekmekçiu (Noter publik), Qemal Bobrati (doktor dentist), Abdullai, kryetar i Bashkisë nga Peqini.
Data
1937
Kontribuesi
Z. Kasem Sejdini
Origjina
Arkivi i Familjes Sejdini
Formati
JPG
Zona
Elbasan
Lënda
Fotografia
Të drejtat
ADE

Renditja: 235 (50 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.