1940-1941, Elbasan, Shkolla Ushtrimore, Klasa e pestë me mësues Skënder Kasem Sejdini

1941

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Data
1941
Kontribuesi
Z. Kasem Sejdini
Origjina
Arkivi i Familjes Sejdini
Formati
JPG
Lënda
Arsimi, Shkolla Ushtrimore
Të drejtat
ADE

Renditja: 2012 (4 shikime)

“1940-1941, Elbasan, Shkolla Ushtrimore, Klasa e pestë me mësues Skënder Kasem Sejdini”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/21591

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.