Bukurosh Sejdini me veshje popullore të Shqipërisë së mesme, Elbasan 1933

1933

1933, Elbasan, Bukurosh Sejdini me veshje popullore të Shqipërisë së mesme, duke mbajtur pushkën në dorë.

Të dhëna

Përshkrimi
1933, Elbasan, Bukurosh Sejdini me veshje popullore të Shqipërisë së mesme, duke mbajtur pushkën në dorë.
Data
1933
Kontribuesi
Z. Beqir Sejdini
Origjina
Arkivi familjar i Z. Beqir Sejdini

Position: 589 (17 views)

“Bukurosh Sejdini me veshje popullore të Shqipërisë së mesme, Elbasan 1933”, 1933, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/21627

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.