Dr. Emil Mborja me Dr. Vil Mazrekun, Fushë Kuqe, Gjinar 1962

1962

Dr. Emil Mborja (majtas) me Dr. Vil Mazrekun, Fushë Kuqe, Gjinar 1962

Të dhëna

Përshkrimi
Dr. Emil Mborja (majtas) me Dr. Vil Mazrekun, Fushë Kuqe, Gjinar 1962
Data
1962
Kontribuesi
EMIL MBORJA
Origjina
Arkivi personal i Dr. Emil Mborjes
Lënda
Mjekësia, Mjekët

Position: 1289 (3 views)

“Dr. Emil Mborja me Dr. Vil Mazrekun, Fushë Kuqe, Gjinar 1962”, 1962, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/22028

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.