Jakup Sabri Metra, 1920

Pjesë e Jakup Sabri Metra, 1920

Renditja: 627 (20 shikime)

“Jakup Sabri Metra, 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22710

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.