Klasë e Shkollës Ndërqytetase dalë tek shkolla Dakli, Elbasan 1936

1936

Të dhëna

Data
1936
Kontribuesi
Z. Vasil Gignasi
Origjina
Arkivi i Familjes Gignasi
Lënda
Arsimi, Shkolla Ndërqytetase

Position: 2792 (1 views)

“Klasë e Shkollës Ndërqytetase dalë tek shkolla Dakli, Elbasan 1936”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/22750

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.