Pjestarë të Bandës Muzikore Afërdita, Elbasan 1932

1932

Në foto: 1. Kleanthi Santo, 2. Stefan Gignasi, 3. ...., ----, 6. Stefan Shutëriqi, 7. ..... ?

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto: 1. Kleanthi Santo, 2. Stefan Gignasi, 3. ...., ----, 6. Stefan Shutëriqi, 7. ..... ?
Data
1932
Kontribuesi
Z. Vasil Gignasi
Origjina
Arkivi i Familjes Gignasi
Lënda
Banda Muzikore Afërdita

Renditja: 792 (9 shikime)

“Pjestarë të Bandës Muzikore Afërdita, Elbasan 1932”, 1932, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 2 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/22758

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.