Pjesëmarrësit nga Elbasani në Spartakiadën e Parë Kombëtare të shkollave të mesme, Tiranë 1959

Pjesë e Pjesëmarrësit nga Elbasani në Spartakiadën e Parë Kombëtare të shkollave të mesme, Tiranë 1959

Renditja: 771 (14 shikime)

“Pjesëmarrësit nga Elbasani në Spartakiadën e Parë Kombëtare të shkollave të mesme, Tiranë 1959”, 1959, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22804

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.