Zhaneta Belshaku dhe Bukurosh Sejdini në skenë, Elbasan 1971

Pjesë e Zhaneta Belshaku dhe Bukurosh Sejdini në skenë, Elbasan 1971

Renditja: 992 (14 shikime)

“Zhaneta Belshaku dhe Bukurosh Sejdini në skenë, Elbasan 1971”, 1971, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22805

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.