Pushtimi i qytetit të Korçës (24-27 janar 1917). Lufta e 25 janarit: Stërvitja e vullnetarëve shqiptarë

1917

by Operator K

Pushtimi i qytetit të Korçës nga ushtria Franceze

Të dhëna

Përshkrimi
Pushtimi i qytetit të Korçës nga ushtria Franceze
Data
1917
Autori/Krijuesi
Operator K
Të drejtat e përdorimit
Publike
Formati
JPG
Gjuha
Frëngjisht
Zona
Korçë

Renditja: 792 (9 shikime)

Operator K, “Pushtimi i qytetit të Korçës (24-27 janar 1917). Lufta e 25 janarit: Stërvitja e vullnetarëve shqiptarë”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/22810

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.