Pushtimi i qytetit të Korçës (24-27 janar 1917). Amerikanët në Korçë: Makina ambulance amerikane

1917

Të dhëna

Data
1917
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike
Gjuha
Frëngjisht
Zona
Korçë

Position: 162 (20 views)

“Pushtimi i qytetit të Korçës (24-27 janar 1917). Amerikanët në Korçë: Makina ambulance amerikane”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/22816

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.