Detashmenti gjerman "Shkodra"

Pjesë e Detashmenti gjerman "Shkodra"

Renditja: 3674 (3 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Detashmenti gjerman "Shkodra"”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22821

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.