Dita e parë në Shkodër pas pushtimit të malazezëve

Pjesë e Dita e parë në Shkodër pas pushtimit të malazezëve

Renditja: 3677 (3 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Dita e parë në Shkodër pas pushtimit të malazezëve”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22824

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.