Hyrja në Shkodër

Pjesë e Hyrja në Shkodër

Renditja: 3088 (4 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Hyrja në Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22828

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.