Konsullata ruse e shkatërruar në Shkodër

Pjesë e Konsullata ruse e shkatërruar në Shkodër

Renditja: 3085 (4 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Konsullata ruse e shkatërruar në Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22843

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.