Kompani Vullnetare Shqiptare, Tiranë

Pjesë e Kompani Vullnetare Shqiptare, Tiranë

Renditja: 1886 (7 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Kompani Vullnetare Shqiptare, Tiranë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22988

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.