Kamp treni, Tiranë

Pjesë e Kamp treni, Tiranë

Renditja: 4366 (2 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Kamp treni, Tiranë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/22992

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.