Kënduesi i lutjes, Tiranë

Pjesë e Kënduesi i lutjes, Tiranë

Renditja: 4855 (1 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Kënduesi i lutjes, Tiranë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/23006

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.