Në kopështin e shkollës Normale. Elbasan 1930

1930

Klasë e Normales në mësimin e bujqësisë. Në qendër mësuesi Ismail Haxhihyseni.

Të dhëna

Përshkrimi
Klasë e Normales në mësimin e bujqësisë. Në qendër mësuesi Ismail Haxhihyseni.
Data
1930
Kontribuesi
Z. Spiro Bardhul Haxhihyseni
Formati
Fotografi

Renditja: 2739 (3 shikime)

“Në kopështin e shkollës Normale. Elbasan 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23150

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.