Pjestarë të familjes Borodani, Bukuresht, Rumani, 1932

1932

1932, Rumani, Bukuresht. Pjestarë të familjes Borodani. Lart- Jonel Borodani (doktorr), dhe poshtë prindërit e Jonelit, Vasilika dhe Damian Borodani. Kjo fotografi është dërguar si kujtim në Shqipëri më 25. 07. 1932. Pas kësaj fotoje në Rumanisht është shkruajtur: Dërgojmë nga ana jonë këtë fotografi si kujtim të cilën jua japim me gjithë dashurinë, për Theohar Pandeli Borodani. Theohar dhe Thanas Borodani janë dy qytetar elbasanas të cilët kanë kontributet e tyre në jetën e këtij qyteti.

Të dhëna

Përshkrimi
1932, Rumani, Bukuresht.
Pjestarë të familjes Borodani.
Lart- Jonel Borodani (doktorr), dhe poshtë prindërit e Jonelit, Vasilika dhe Damian Borodani.

Kjo fotografi është dërguar si kujtim në Shqipëri më 25. 07. 1932. Pas kësaj fotoje në Rumanisht është shkruajtur: Dërgojmë nga ana jonë këtë fotografi si kujtim të cilën jua japim me gjithë dashurinë, për Theohar Pandeli Borodani.
Theohar dhe Thanas Borodani janë dy qytetar elbasanas të cilët kanë kontributet e tyre në jetën e këtij qyteti.
Data
1932
Kontribuesi
Z. Ilir Borodani

Renditja: 2739 (3 shikime)

“Pjestarë të familjes Borodani, Bukuresht, Rumani, 1932”, 1932, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/23152

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.